Meddelanden

I Desky utarbetar vi som bäst ett meddelandesystem där man kan skicka meddelanden mellan kolleger. I den första versionen av programmet som finns tillgängligt nu finns endast den grundläggande funktionen att skicka och ta emot meddelanden mellan kolleger inom ett kontor.

Under Mina Program hittar du Meddelanden.

Varje gång du får ett nytt meddelande ser du en röd cirkel med antalet nya olästa meddelanden till höger om Meddelanden.

I exemplet nedan ser vi ett nytt mottaget meddelande. E-postadressen syns som avsändare eftersom avsändaren inte har fyllt i sitt för- och efternamn på sin användarprofil.

När man klickar på det mottagna meddelandet uppenbaras meddelandetexten i en ny dialogruta.

Du får även ett e-postmeddelande till din e-postadress som berättar att du har fått ett nytt meddelande i Desky.

I menyn under Kolleger finns de kolleger som du kan skicka och ta emot meddelanden från.

För att skicka ett meddelande väljer du Meddelanden under Mina Program och Nytt Meddelande. Välj sedan de mottagare du vill skicka ett meddelande till. Du kan välja en eller flera, eller Alla kolleger om du vill skicka till samtliga kolleger i ditt kontor. I exemplet nedan ser vi att niklas@wh.fi  nu heter Ni Oj, det betyder att användaren har uppdaterat sin användarprofil så den innehåller för- och efternamn. De meddelanden du mottagit före detta kommer nu visas med den uppdaterade informationen.

Meddelandesystemet är under utveckling och mera funktionalitet läggs till i framtida uppdateringar. Vi tar emot förbättringsförslag på support@desky.fi