Medlemsfakturering

Via Desky kan du automatiskt fakturera medlemmarna, t.ex. föreningens medlemsavgift. Såhär kommer du igång med faktureringen:

1. Ta fram en vy på medlemmar du vill fakturera.

Använd Deskys egenskaper och vyer för att ta fram olika listor

2. Klicka på knappen "Fakturera" längs nere på sidan.

Om det kommer upp ett meddelande som lyder "Fyll i faktureringsuppgifterna och FO-nummer / registernummer under Mitt kontor". Innebär det att man under fliken "Mitt kontor" behöver fylla i nödvändiga uppgifter. Se FO-nummer och registernummer.

3. Klicka på "Ny faktura". Nu kommer du åt att välja vad som ska stå på fakturan som skickas till medlemmarna.

4. Du hittar nu fakturan du nyss skapade när du klickar "Välj faktura". Nu ser du ett sammandrag över hur många medlemmar som faktureras, och vad priset för fakturautskicket kommer att vara.

Exempel på en faktura

På fakturan finns även en streckkod och virtuell streckkod som förenklar betalningen i appar och betalautomater.