Ta bort en modul

Om man lagt till en modul i misstag, eller en modul har blivit överlopps, kan man lätt ta bort den. Tar man bort en text-, bildgalleri, slideshow-, röstnings- eller epostformulärsmodul försvinner även innehållet från dem. Detta kan inte ångras.

1. Tryck på knappen Moduler

Tryck på knappen Moduler för att se på alla moduler som är insatta i zonen i fråga.

2. Tryck på den röda minusknappen

Tryck på den röda minusknappen för att ta bort en modul. OBS! Detta går inte att ångra.

Märk att du i detta fönster även kan ändra visningsordningen på modulerna i zonen.

3. Bekräfta

Bekräfta raderingen.