Snabbguide

1. Logga in

Öppna din webbläsare och skriv in adressen till din hemsida med tillägget /loggain, t.ex.:

www.mittdoman.fi/loggain

Fyll i din epost och lösenord och klicka på Logga in.

2. Skapa en sida

Klicka på Hantera sajt, det stora kugghjulet ( ) uppe till höger i din webbläsare.

I tabellen i menyn Sidor, klicka på Lägg till längst uppe till höger.

Ge sidan ett namn och klicka på Spara.

Din nya sida är nu skapad. Klicka på sidan adress i kolumnen Sidans adress, exempelvis "start", för att gå till din nyskapade sida.

3. Lägg till en modul

Klicka på plusset till vänster om Moduler.

Aktivera menyn Typ och välj Text och klicka på spara.

Här skapar vi en textmodul, men instruktionen gäller alla moduler.

4. Skriv text

Klicka på Ändra.

Skriv din text och klicka på spara.