Hur du skriver ut fakturor manuellt

Fakturor kan skickas per post och per e-post direkt från Desky. Det går också att skriva ut fakturorna manuellt.

På varje medlemskort kan du välja hur medlemmen ska få sin faktura.

För att skriva ut en faktura, gör så här:

Välj Fakturor -> klicka på Visa reskontra för den aktuella fakturan

Klicka på Ladda ner faktura för den fakturan du vill ladda ner

Efter att du laddat ner fakturan (som PDF) kan du skriva ut den eller e-posta den till medlemmen.

För att ladda ner flera fakturor på en gång kan man välja att skapa fakturorna (första ikonen i bilden) och sedan kan man ladda ner dom (andra ikonen i bilden nedan) i ett .zip-arkiv.