Aktivera eller inaktivera modul

För att du skall kunna använda dig av en modul måste modulen vara aktiverad.

1. Gå till sajthanteringen

Börja med att logga in på Digistoff 2. Klicka sedan på fliken Hantera sajt.

2. Tryck på fliken Moduler

Bland flikarna högst upp på sidan hittar du fliken Moduler. Klicka på fliken Moduler.

3. Tryck på knappen Lägg till

Under fliken Moduler listas alla moduler som du använder dig av. Om du trycker på knappen Lägg till får du fram de moduler som ännu inte är aktiverade.

4. Välj modul

Aktivera en modul genom att klicka på kruxa Aktivera vid modulens namn. Tryck sedan på OK.

5. Inaktivera modul

Inaktivera moduler vid behov genom att klicka på knappen Inaktivera modul.