Skapa en ny användare i Digistoff

Så här skapar man en helt ny användare i Digistoff.

1. Gå till sajthanteringen

Klicka på fliken hantera sajt.

2. Gå till fliken Användare

Klicka på fliken Användare för att komma till hanteringen av Användare och Roller, dvs. användargrupper.

3. Tryck på knappen Lägg till

Tryck på Lägg till.

4. Fyll i korrekta uppgifter

Fyll i all obligatorisk data om användaren, välj vilka grupper användaren skall höra till och klicka på knappen Spara.

5. Granska resultat

Nu finns den nya användaren. Om du vill ta bort en användare, tryck på den röda knappen med ett minustecken.

Sätt in texter

I denna guide lär du dig sätta in texter på din hemsidaLäs mera »

Sätt in bilder

Med hjälp av textmodulen kan du sätta in bilderLäs mera »

Länka till Dropbox filer

Fungerar även med Google Drive eller liknande molnbaserade lagringstjänsterLäs mera »

Länka till en fil

Läs hur du kan skapa behändiga länkar till filer av olika slagLäs mera »

Länka sociala medier med ikoner

Läs hur du enkelt infogar länkar till dina sociala medier kanalerLäs mera »

Bädda in media

Klistra in en länk för att bädda in t.ex. YouTube, Vimeo eller Soundcloud.Läs mera »

Bädda in Facebook

Visa inlägg från en Facebook-sida på din hemsidaLäs mera »