Enkelt e-postformulär

I denna guide kommer vi att gå igenom hur man lägger upp ett enkelt e-postformulär på sin hemsida i webbverktyget Digistoff. Med modulen kan man ta emot meddelanden från hemsidans besökare. Meddelandena skickas via e-post till den adress man anger i modulens inställningar. Meddelandena som webbsajtens skickar skickas alltid från e-postadressen noreply-webform@desky.fi och e-postmeddelanden skickade från sajten går inte att svara direkt på. Om man frågat efter e-postadressen av besökaren kan man givetvis skicka ett e-postmeddelande med svar till den adressen.

Denna guide kräver att du är färdigt inloggad om du är osäker på hur du loggar in på Digistoff se vår guide Hur loggar man in?

Om du vill skapa ett formulär på en helt ny sida men inte vet hur man skapar en ny sida se guiden Hur skapar man en ny sida?

1. Lägga till modul

Gå till den sidan du vill publicera text på. Klicka på knappen med ett plustecken som symbol.

2. Välj rätt modul

Välj i rullgardinsmenyn "Enkelt e-postformulär" och avsluta med att klicka på "Spara".

3. Inställningar

Klicka på "Inställningar".

4. Inforuta

Fyll i fältena med den information ni är ute efter.

5. Färdigt formulär

Ni har nu skapat ett enkelt e-postformulär.