Ompekning

1. Gå till rätt sida

Gå till den sida du vill att skall ompekas. Klicka på knappen med ett plustecken ("Lägg till modul") som symbol.

2. Välj rätt modul

Välj rätt modul i rullgardinsmenyn. Avsluta med att klicka på "Spara".

3. Inställningar

Fortsätt med att klicka på "Inställningar".

4. Ange adress

Skriv in den sidas adress du vill att man förflyttar sig till då man klickar på den sida modulen finns på. I detta fall skulle man förflyttas till https://webbhuset.fi. Modulen kan givetvis även skicka vidare till en annan sida på den egna sajten, i sådana fall behövs inte protokollet (https://) eller domänet (webbhuset.fi) utan då räcker det med sidan t.ex. /sv/kontakt/. Avsluta med att klicka på "Spara".

5. Färdig ompekningsmodul

En aktiv ompekningsmodul. Som en inloggad webbansvarig visas länken dit ompekningen går men om en oinloggad gäst kommer till sidan skickas den omedebart vidare till den angivna adressen.