Kolleger är användare i Desky. En kollega kan vara administratör eller endast kollega. En administratör har fulla rättigheter i Desky medan en kollega har de rättigheter som är tilldelade hen.

Lägg till en kollega

Hur du lägger till en kollega och bestämmer vilka behörigheter du vill ge hen.Läs mera »

Skicka kontoaktiveringsinbjudan på nytt

Om någon av kollegerna inte hittar emailet för att aktivera sitt konto.Läs mera »

Aktivera ditt konto

Om du blivit inbjuden som en kollega måste du först aktivera ditt konto för att få tillgång till deskyLäs mera »