Lägg till medlemskontor

21.10.2022 kl. 16:17
Här kan du läsa om hur man lägger till ett medlemskontor och ändrar dess uppgifter

Välj Medlemskontor från vänster balk under Administrera. Under knappen Lägg till kontor anger du kontorets namn. Efter att du sparat, är kontoret skapat och finns i listan.

Tips:

• Klicka på medlemskontorets namn för att logga in på det kontoret.
  • I översta balken ser du vilket kontor du är inne på. Huvudkontorets namn i balken tar dig tillbaka till huvudkontoret.