Ändra uppgifter för medlemskontor

03.12.2021 kl. 14:02
Kontorets uppgifter består av adress och faktureringsuppgifter för Webbhuset.

Ändra uppgifter för medlemskontor

Klicka på pennan till höger i medlemskontorslistan. Om du inte ser pennan i medlemskontorlistan kan du scrolla till sidan av listan med den mörkgråa balken.

Faktureringsuppgifterna används när medlemskontoret beställer avgiftsbelagda program och tjänster direkt av Webbhuset.

Tips:

• Du kan nå samma uppgifter genom att vara inloggad på ett medlemskontor och gå in på Mitt kontor under Administrera fliken.
  • OBS! Om du vill radera ett medlemskontor kontakta support@desky.fi
Max Simons