Mitt kontor

06.10.2021 kl. 14:34
Under "Mitt kontor" fliken kan du kontrollera och ändra dina grunduppgifter.

Här kan du:

1. Byta namn på kontoret, namnet som syns i svarta toppbalken
  2. Ange det officiella namnet på din organisation
  3. Ange faktureringsuppgifter till din organisation, för program och tjänster som ni betalar själva för
  4. Välja faktureringskanal, dvs på vilket sätt ni vill få eventuella fakturor som Webbhuset skickar er
  5. Ange FO-nummer eller registernummer, detta är obligatoriskt