Skicka meddelande

29.03.2022 kl. 19:07
Läs här hur du skickar meddelanden med Desky
  • Under Mina Program hittar du Meddelanden.
  • I menyn under Kolleger finns de kolleger som du kan skicka och ta emot meddelanden från.

Skicka meddelande

• Välj Meddelanden under Mina Program och
  • Klicka på Nytt Meddelande. Välj sedan de mottagare du vill skicka ett meddelande till.

Du kan välja en eller flera, eller Alla kolleger om du vill skicka till samtliga kolleger i ditt kontor. Kom ihåg att uppdatera namnen i användarprofilen om du inte vill att e-posten används som namn i meddelanden.

Meddelandesystemet är under utveckling och mera funktionalitet läggs till i framtida uppdateringar. Vi tar emot förbättringsförslag på support@desky.fi

Max Simons