Skicka medlemsutskick med e-post

Med Desky kan du skicka ut e-postmeddelanden åt dina medlemmar.

Skicka medlemsutskick

1. Navigera till knappen Nytt medlemsutskick.
  2. En ruta öppnas där du skriver ditt meddelande. I rutan ser du ett fält för ämne (subject) och själva meddelandet.
  3. Klicka på Skicka e-post

Bra att veta

• Om du saknar Bekräftade mottagare i din vy kommer du att förflyttas till Medelmsutskick- sektionen där du kan välja att skicka bekräftelseförfrågan.
  • Observera att du skickar alltid ett meddelande till alla medlemmar i vyn du har uppe vid tillfället. Vill du skicka till en mindre grupp medlemmar behöver du filtrera fram de medlemmarna.  Läs mera här.
  • E-postmeddelanden som skickats ut från Desky innehåller alltid info om vem som skickat meddelandet och från vilket kontor. Utskicket kan följas upp under Medlemsutskicks-sektionen. En mottagare kan svara på ett utskick. Svaren går då till den Desky-användares e-post som har skickat utskicket.
  • Du kan personifiera dina meddelanden till exempel genom att använda mottagarnas namn i utskicket. Läs hur du kan personifiera dina meddelanden här.