Personifiera e-post utskick

Gör ditt utskick trevligare att läsa med de här enkla tipsen.

Du kan personifiera dina utskick genom att skriva in följande platshållare i ämnesfältet eller meddelandet.

• %NAME% -Skriver ut medlemmens hela namn, t.ex. “Mattias Medlemsson”, eller “Ida Idunsson”
  • %FIRST_NAME% -Skriver ut medlemmens förnamn, t.ex. “Mattias”, eller “Ida”
  • %LAST_NAME% -Skriver ut medlemmens efternamn, t.ex. “Medlemsson”, eller “Idunsson”

Klicka på knappen "Förhandsgranska" för att kontrollera att platshållarna är rätt och få en uppfattning hur meddelandet kommer att se ut.