Skicka ny bekräftelseförfrågan för e-postadressen

Du kan skicka en ny bekräftelseförfrågan till e-postadress som inte reagerat tidigare

Om e-postadressen har ändrats bör adressen bekräftas igen. Information om vilka e-poostadresser som kräver bekräftelse kan man få fram genom att titta under fliken Medlemsutskick. Där länkas till vyer med e-postadresser som är obekräftade eller väntar på bekräftelse.

Vill man skicka en påminnelse till dessa kan man lista dom genom att klicka på länken. Därefter öppna kortet och klicka på pilen efter e-postfältet. Pilen skickar en ny bekräftselseförfrågan till e-postadressen. Genom att hålla muspekaren över ikonerna får man information om vad funktionen gör.