Navigera mellan kontor och medlemskontor

Här kan du läsa hur man till exempel kan logga in på ett medlemskontor från sitt kontor.

I Desky finns två det två nivåer av kontotyper för en organisation; Kontor och Medlemskontor.

Ett Kontor ligger på en nivå högre och kan skapa flera underliggande Medlemskontor. Exempelvis om din organisation är ett förbund som har medlemsföreningar kommer förbundet ha ett Kontor och alla medlemsföreningar får egna Medlemskontor.

Både Kontor och Medlemskontor har egna unika användare och program som kan användas.

Från ett Kontor kommer man åt att logga in på tillhörande Medlemskontor genom att klicka på medlemskontoret från listan.

Den svarta balken på övre sidan visar vilket kontor du är inloggad på.

För att komma ut från ett medlemskontor och tillbaka till sitt kontor kan man klicka på sitt kontor till vänster i den svarta balken.

I det fall när en kollega är inloggad på sitt Medlemskontor syns medlemskontorets namn självständigt i den svarta balken hela tiden.

Lägg till medlemskontor

Här kan du läsa om hur man lägger till ett medlemskontor och ändrar dess uppgifterLäs mera »

Ändra uppgifter för medlemskontor

Kontorets uppgifter består av adress och faktureringsuppgifter för Webbhuset.Läs mera »

Lägg till en kollega

Hur du lägger till en kollega och bestämmer vilka behörigheter du vill ge hen.Läs mera »

Medlemskontorgrupper

Här kan du läsa om hur man kan organisera medlemskontor i olika grupper.Läs mera »

Skicka kontoaktiveringsinbjudan på nytt

Om någon av kollegerna inte hittar emailet för att aktivera sitt konto.Läs mera »

Mitt kontor

Under "Mitt kontor" fliken kan du kontrollera och ändra dina grunduppgifter.Läs mera »

FO-nummer och registernummer

Läs om FO-nummer och registernummer här.Läs mera »

Välj hur ni vill motta fakturor från Webbhuset

Välj mellan de tre sätten hur ni vill motta fakturor.Läs mera »

Aktivera ditt konto

Om du blivit inbjuden som en kollega måste du först aktivera ditt konto för att få tillgång till deskyLäs mera »