Ändra uppgifter för medlemskontor

Kontorets uppgifter består av adress och faktureringsuppgifter för Webbhuset.

Ändra uppgifter för medlemskontor

Klicka på pennan till höger i medlemskontorslistan. Om du inte ser pennan i medlemskontorlistan kan du scrolla till sidan av listan med den mörkgråa balken.

Faktureringsuppgifterna används när medlemskontoret beställer avgiftsbelagda program och tjänster direkt av Webbhuset.

Tips:

• Du kan nå samma uppgifter genom att vara inloggad på ett medlemskontor och gå in på Mitt kontor under Administrera fliken.
  • OBS! Om du vill radera ett medlemskontor kontakta support@desky.fi

Lägg till medlemskontor

Här kan du läsa om hur man lägger till ett medlemskontor och ändrar dess uppgifterLäs mera »

Lägg till en kollega

Hur du lägger till en kollega och bestämmer vilka behörigheter du vill ge hen.Läs mera »

Medlemskontorgrupper

Här kan du läsa om hur man kan organisera medlemskontor i olika grupper.Läs mera »

Navigera mellan kontor och medlemskontor

Här kan du läsa hur man till exempel kan logga in på ett medlemskontor från sitt kontor.Läs mera »

Skicka kontoaktiveringsinbjudan på nytt

Om någon av kollegerna inte hittar emailet för att aktivera sitt konto.Läs mera »

Mitt kontor

Under "Mitt kontor" fliken kan du kontrollera och ändra dina grunduppgifter.Läs mera »

FO-nummer och registernummer

Läs om FO-nummer och registernummer här.Läs mera »

Välj hur ni vill motta fakturor från Webbhuset

Välj mellan de tre sätten hur ni vill motta fakturor.Läs mera »

Aktivera ditt konto

Om du blivit inbjuden som en kollega måste du först aktivera ditt konto för att få tillgång till deskyLäs mera »