05.10.2021 kl. 14:27
Om du blivit inbjuden som en kollega måste du först aktivera ditt konto för att få tillgång till desky

För att aktivera kontot ska användaren som bjudits in klicka på "Aktivera ditt Desky-konto" i det mejl som skickas ut från Desky.

När man klickar på "Aktivera ditt Desky-konto" öppnas en länk i webbläsaren där man får ange ett lösenord för sitt nya konto.

Efter att användaren har angett sitt nya lösenord för kontot skickas ett bekräftelsemejl varigenom man kan logga in till Desky.fi