Aktivera dokument

Desky Dokument är ett behändigt sätt att skapa och förvara dokument på en plats
  • Desky Dokument och Desky har en och samma inloggning.
  • För att aktivera inloggning och beställa Desky Dokument trycker du på "Aktivera Dokument". Inloggningen öppnas vanligen inom en dag efter aktivering.
  • När dokument ikonen syns som i bilden är inloggningen aktiverad

Kom igång med Desky Dokument

Läs hur du kommer igång med att använda Desky Dokument.Läs mera »

Delning i Desky Dokument

Läs hur delning av mappar, dokument och filer fungerar i Desky DokumentLäs mera »

Installera Desky Dokument applikationen

Desky Dokument går att använda i webbläsaren men också som en applikation på datorn eller mobilenLäs mera »

Byt äganderätt

Läs hur du kan byta äganderätt till någon annan. Ägaren av ett objekt har kontroll över delningen.Läs mera »

Kontroll över versioner

Desky Dokument sparar automatiskt gamla versioner av dokument.Läs mera »