Läs hur du kommer igång med att använda Desky Dokument.

När du öppnar Desky Dokument ser du två mappar. I mapparna kan du förvara dokument och andra filtyper som till exempel bilder.

• Vi rekommenderar att man i första hand använder organisationens gemensamma mapp men det går också att utöver den skapa andra mappar och dela dem med utvalda kolleger och externa e-postadresser.
  • Organisationens mapp har en gräns på 10 GB som standard och den personliga mappen 100 MB. Det går att köpa mera utrymme.

Grundfunktionerna i Desky Dokument

1. Här hittar du filtreringsfunktioner. För att lägga till ett dokument som favorit klickar du på "⋯" ikonen och sedan "Lägg till i favoriter"
  2. med + ikonen kan du skapa en ny mapp, ett nytt dokument eller ladda upp en ny fil. Observera att då du använder + funktionen landar det du skapar/laddar upp i den mappen du befinner dig i vid tillfället.
  3. En personlig textruta där du kan till exempel skapa en to-do lista
  4. Här ser du alla dina mappar. Observera att du kan sortera din vy med att klicka på kolumnrubrikerna.