Desky Dokument sparar automatiskt gamla versioner av dokument.
  • Klicka upp dokumentets delningsvy och klicka sedan på versioner.

• Klicka på den cirkulära pilen på vänstra sidan för att återställa ett dokument till en tidigare version,
  • Klicka på tidsstämpeln för att ladda ner versionen

Systemet för gamla versioner

Desky Dokument tar bort gamla versioner för att säkra att användaren inte får slut på utrymme. Följande mönster används:

• Under första sekunden sparas en version
  • Under de första tie sekunderna sparas en version varje två sekunder
  • Under den första minuten sparas en version varje tie sekunder
  • Under den första timmen sparas en version varje minut
  • Under det första dygnet sparas en version varje timme
  • Under de första 30 dagarna sparas en version varje dag
  • Efter de första 30 dagarna skapas en version varje vecka

Versionerna justeras efter detta mönster varje gång en ny version skapas.

Desky Dokument använder aldrig mer än 50% av användarens lediga utrymme för gamla versioner. Om de gamla versionernas sammanlagda storlek överskrider den här gränsen så tas de gamlaste versionerna bort vart efter.