Skapa vyer

En vy visar specifik information i medlemsregistret. Läs här hur du kan skapa en egen vy för just den information som är relevant.

Vyer

• Desky har från början fyra vyer för att hjälpa dig komma igång med att sortera information i medlemsregistret: Medlemmar, Kontakter, Alla och Egenskaper. I egenskaper vyn kan du enkelt får fram en vy med en specifik vald egenskap.

Skapa en ny vy

• Du skapar en ny vy genom att göra en eller flera förändringar i en vy och sedan spara de förändringar du gjort.
  • När du gör en förändring stiger du automatiskt in i ett editeringsläge.
  1. Navigera till medlemsregistret
  2. Ändra på något i vyn, till exempel kan du lägga till en kolumn.
  3. Spara din vy

Spara din vy

När du gjort alla nödvändiga ändringar klickar du på spara ny vy och ger den ett namn.

• Beroende om du är ett kontor eller medlemskontor ser sidan aningen annorlunda ut. ​Med räckvidd kan kontor välja om vyn också sparas för medlemskontor
  • Det går också att välja om den nya vyn ska vara standardvyn som syns när du öppnar Desky