Dokument

I Desky Dokument kan du skapa och förvara alla viktiga dokument för din förening.

Manualen för NextCloud som Desky dokument baseras på (PDF).

Aktivera dokument

Desky Dokument är ett behändigt sätt att skapa och förvara dokument på en platsLäs mera »

Kom igång med Desky Dokument

Läs hur du kommer igång med att använda Desky Dokument.Läs mera »

Delning i Desky Dokument

Läs hur delning av mappar, dokument och filer fungerar i Desky DokumentLäs mera »

Installera Desky Dokument applikationen

Desky Dokument går att använda i webbläsaren men också som en applikation på datorn eller mobilenLäs mera »

Byt äganderätt

Läs hur du kan byta äganderätt till någon annan. Ägaren av ett objekt har kontroll över delningen.Läs mera »

Kontroll över versioner

Desky Dokument sparar automatiskt gamla versioner av dokument.Läs mera »